Post by goldmaresjiala on Feb 28, 2022 13:38:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за увеличаване на кодовете ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Забавлявах се малко в началото. Фазата на обучение беше твърде бърза, веднага след изграждането на топилницата някак си топилната изчезна точно така. Тъй като няма пряк път или заобиколно решение за достъп до топилницата, тя продължава да прави неща без моето съгласие, а именно продължава да консумира медна руда, за да произвежда медни пръти. И тъй като не можете да намерите топилника, не можете да настроите нищо, още по-малко да направите други неща като Iron bar или други подобни.
Играта непрекъснато се затваря, след като достигна безотказно кехлибарения старейшина. Опитах 3 пъти и играта ме прецака всеки път. РЕДАКТИРАНЕ: Записите не работят. Защо да ограничавате спестяването в облак, когато това е буквално облак. Също така спестяването не помага, ако можете да спестявате само веднъж, може би два пъти на ден. Особено когато играта основно ще ви заключи в принудително затворен цикъл и по същество ще изтрие напредъка, постигнат от последното ви запазване.
Актуализация: Следвах съвета за първа фаза и втора и изобщо не проработи. Удрях нещо много пъти и вторичното чудовище генерира всеки път в рамките на няколко удара. Освен това, всякакви оръжия го свалят първата фаза, така че е загуба на зеления лазер да свали първата фаза. разочарован. Ниво 83 може да се победи само с умение, придобито на ниво 85! Много сериозна грешка хора.
Играх от доста време и все още го правя, но когато започнах да виждам реклами за deep town, които нямат нищо общо с начина на игра, бях много разочарован. Очаквам това от ужасни игри като Townville
Пристрастяващо в началото, но безполезно след известно време. Предполагам, че характерът на неактивните кликери. Деинсталиран два пъти сега след преинсталиране на носталгия няколко години по-късно. Нищо не се е променило. Все още е невъзможно да се напредне дори след смилане с часове всеки ден в продължение на седмици. Жалко, тъй като наистина харесвам външния вид и чара на тази игра и бих искал да мога да завърша историята, преди да се откажа. Отново.
Тази игра е страхотна. Това е забавно, историята е интересна и е забавно да управлявате всичките си ресурси, за да съберете достатъчно пари или консумативи за надстройки. Това, което силно не харесвам, е, че някои от тези надстройки или мисии отнемат AGES за завършване, дори и с напълно модернизирани станции. Време е да изчакате 15 дни (без преувеличение, просто направих сметката), за да завършите ЕДНА от мисиите, за да преминете към втората фаза на играта (380 контейнера с хелий 3). Актуализация: мисията се случва ДВА пъти, 30 дни чакане!
Това е прекрасно разработена игра, страхотна за изпробване, но предвидливо чакам един ден, за да направя следващия ход. Това не ви принуждава да харчите пари, дори не е в лицето ви за това твърде много. Но дългите периоди на изчакване за изграждане и постоянното копаене, копаене, копаене правят тази игра изживяване с две действия с фрагменти от повтарящи се задачи между тях. Мисия: спечелете пари. Добре, но мога ли да спечеля 2 милиона, за да закупя рядък скъпоценен камък? Не? Дайте ми цел, която не е късмет или чакаща вечно.
Deep Town : Entreprise minière Stratégie wbcr
Нямах нищо против този глупав робот да прекъсва играта ми на всеки 30 секунди, когато щеше да напредва в тънкия на хартия сюжет, но когато спре играта ми, за да разкаже глупава шега? Тук тегля чертата.
Получаването на редки артикули рано е малко трудно, най-очевидният начин е да гледате реклами и трябва да гледате много реклами, за да получите това, от което се нуждаете. Това ме забави в началото на играта. Освен това е страхотна игра. Страхотна офлайн стратегия, бисквитка за кликване, игра за изграждане на град, с много планиране и оптимизация и известна дълбочина.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategické avh
Тази игра без сянка на съмнение е добре направена, но е толкова пълна с безсмислени ограничения и блокове, които служат само за да ви накарат да чакате. Стигнах до шеф, който "не мога" да убия без конкретен инструмент. Получаването на този инструмент отне около един ден. Тествах го и по същество напълно унищожавам шефа, но играта автоматично тръгва "ох, не си писано да правиш това, извинявай!" И го спира. Тази игра е най-контролиращият боклук, който някога съм играл, и аз играя Kingdom Come.
Kaltxì. Играх играта, но имам чувството, че има твърде бавна прогресия за моя вкус. Просто нямам търпението да чакам толкова дълго, за да стигна до някъде, а тези микротранзакции изглеждат малко прекомерни за толкова малко, това е моето мнение. Може да препоръчам играта, но само на тези, които имат способността да чакат дълго време, за да получат определени предмети и да направят определени неща в играта.
Това е добра концепция, но човекът си плаща, за да играеш, сякаш отнема години, за да спечелиш ъпгрейд и е изключително мръсен, така че ако не искаш да мърдаш, трябва да продължиш да плащаш, за да преминеш дори втория шеф, и игрите стават толкова трудно, докато продължавате, гарантирам, че ще останете с часове на всеки блок, управлявайки всичко
Много добра игра! На второ място след ролевите игри, обичам игрите за събиране на ресурси! Обичам надстройките (много визуални надстройки) и получаването на куп монети постепенно става по-лесно с изкачването на ниво! Добър сюжет, но не мога да гледам видеоклиповете на дневника - всеки път се срива. Изработването и топенето е страхотно! Шефовете също са спретнати! (ще има толкова шефове, колкото ресурси, а?) Копаене срещу чудовища! Изглежда, че след всеки шеф трябва да надграждам много пъти. Не става все пак не съсипвам играта много.
Добра игра, но пълна с бъгове. Все пак това е добра игра. Бъговете са толкова очевидни, че разработчиците могат да ги открият, като всеки играе ден или два; така че смятам, че продуктът е в стадий на упадък или е принудително преместен в стадий на упадък.
Хубаво хубаво хубаво
Играта е наистина забавна за игра, но едни и същи грешки продължават да се връщат отново и отново в продължение на години. В този момент не мисля, че някога ще поправят тези грешки, защото с всяка актуализация поне един от тях се връща. И е трудно да се препоръча игра, която има същия напредък, като спира бъговете да се появяват отново на всеки месец или два.
Не очаквайте да играете това дълго, в крайна сметка ще отнеме много време и дори ще платите, за да продължите играта
Актуализация 19.03.21: Те изслушаха отзивите за цената на увеличенията и решиха да ги направят по-скъпи! Те няма да видят нито една стотинка от мен и новите играчи ще се изправят пред по-голямо предизвикателство да напредват. Не препоръчвам тази игра на нови играчи. Те току-що пуснаха актуализация, която направи усилванията нелепо скъпи и изискват много по-чести опреснявания, за да получат същия ефект. Време е да изляза от тази игра за мен.
Харесвам тази игра страхотен убиец на време...играя я докато съм на работа
3 звезди за експоненциалния фактор за изграждане както на време, така и на долари. В момента в 48 часа за изграждане на стойност 522222222.....не знам колко зилиона трилиона. Скоро ще използвам aa ab и т.н. Твърде много, за да играете само 5 минути
играта използва тъмни шаблони, за да ви накара да я оцените с 5 звезди, също така и времеви врати, които стават все по-дълги, около 3000 usd микроплащания, за да стигнете до края, зад дни на непропускани времеви ключалки. типичен боклук за facebook приложения. подобно на хазарта, таймгейтът зад огромния масивен грайнд трябва да се направи незаконно. това е просто още едно хищническо приложение, което ви примамва да харчите пари, вместо да чакате. технически безплатно, но изисква повече от година за завършване без никакви разходи.
Промених прегледа си. Наскоро се върнах към тази игра. Играта е интересна и мисията е наред. Единствените реални проблеми, които имам с тази игра, е колко време отнема изграждането на някои елементи. Намирам се в момента, в който станциите за добив отнемат 28 часа за изграждане и за мен това е смешно. Мисля, че времето за изграждане на минната станция трябва да достигне максимум 8 часа, дори може да се оправя с 12, но 28 часа е глупаво
Абсолютно обичам тази игра. Прогресивен геймплей и има интересна сюжетна линия. Причината, поради която давам оценка само с 3 звезди, е, че когато отида да гледам реклами за награди, не мога да получа наградата. Имам телефон с малко овен, което означава, че не мога да държа приложението отворено, докато гледам добавянето, така че след като добавянето приключи и телефонът ми презареди играта и няма добавени пари. Ако разработчиците биха могли да поправят това, със сигурност ще оценя 5 звезди. Надявам се това да помогне за напредъка.
Добра игра като цяло, но играта се чувства мъртва, хаха, защото рядко добавят ново съдържание към играта
Играя тази игра от месеци и ми е приятно, но изведнъж не мога да гледам реклами, за да получа парите в клетки, както и не мога да гледам реклами за основните каси. Същото нещо се случва и с други хора в гилдията, в която съм и сега дори не мога да поискам подкрепа чрез приложението. Би било 5 звезди, но не и докато проблемът не бъде решен. Редактиране - вече направи актуализираното и все още не мога да гледам реклами.
Глоба
Абсолютно невероятна игра, може би най-добрата от този тип игри. Единствената лека критика, която бих имал е, че доста често ще започна да изработвам нещо като нокти и ще се върна час по-късно към хиляди нокти. Може би бихте могли да приложите нещо, което ви позволява да изберете колко искате да изработите, slt ext. Но като цяло страхотна комбинация от история, изработка и игра в стил кликер.
Ebah va u shibanata igra
Все още се забавлявам много. Напомня ми за няколко други игри, които съм харесвал преди, но без някои от механиките, които ме притесняваха. Определено можете да играете тази игра безплатно и без да гледате реклами, което обичам. Гледането на реклами може да ви помогне да получите редки материали по-бързо или да получите малко пари в щипка, но никога не съм се чувствал принуден. Има някои проблеми със системата на уменията за битка, които биха могли да използват изглаждане. Но обикновено можете просто да направите няколко надстройки, за да го улесните. Невероятна подкрепа също!
Добре. Много ангажиращо, особено в началото. Справедливо и възможно за напредък без или с минимални разходи (въпреки че опцията е налице). Единственият ми проблем е, че в края на играта наистина няма много какво да се направи. В крайна сметка деинсталирах, защото след тераформиране и *спойлерно събитие след това* нямах повече цели, освен да помагам на други хора със същото старо седмично събитие и да дарявам материали, за да помогна. Но като цяло беше солидно преживяване. 4/5.
Играта е интересна и забавна, но рекламите за повишаване не винаги се прилагат и рекламната мрежа очевидно не проверява/наблюдава самите реклами правилно. (щракването върху x върху някои реклами зарежда техния уеб сайт, вместо да затваря добавката, И „назад“ не напуска добавката.)
без играчите от края на играта да ви дадат нещата, от които се нуждаете, ще са необходими реални години, за да завършите само основната линия на мисията
Игри страхотни. Това е достатъчно гладко и забавно, за да продължи да е интересно за дълго време. Но вероятно твърде дълго. Шефовете могат да бъдат трудни за завършване, но ако в крайна сметка смелите достатъчно, ще стигнете до там. Също така няма да знаете колко монети имате, ако телефонът ви има прореза за камерата, бъдете готови за работа с предположения.
Рекламна тежка игра и невероятно натрапчиви реклами. Ако копаете, те изскачат с щайга, а ако все още копаете, автоматично щраква реклама за гледане. Погледнете и до какво искат достъп, като се свържете с вашия акаунт. Nintendo иска по-малко достъпи. Геймплеят работи най-вече, въпреки че обича просто да излезете от играта, ако отидете на нещо като съобщения. В този момент можете да рестартирате цялата игра. Ако искате разочарование, подправено с от време на време забавление, това е за вас.
Мех Не знам дали в крайна сметка получавате автоматично събиране, но аз преминах покрай първия шеф и все още трябваше да щраквам на всеки няколко минути... което е по-малко от идеално в неактивна игра. В противен случай е уникален и интересен и вероятно щях да се придържам към него, ако имаше повече празен ход в неактивната игра
Харесвам тази игра, наистина е забавно изравняването нагоре, малко е смляно и бавно, но е добра игра
Много грешки правят играта невъзможна за игра. Повечето от тях са свързани с неработещо генериране на ресурси. Има надстройки на сгради, които продължават с дни, което е безсмислено.
Играта е чил
Подобно на цялата концепция за изработка, но в момент по време на моята игра изглежда, че вие я актуализирате и изглеждаше, че бях заседнал в сюжета и не мога да продължа напред или нещо подобно.
Тази игра има толкова голям потенциал, но е толкова фокусирана върху това да ви подтикне да правите микротранзакции, че я прави неприятна според мен. Играта вече управлява всичко чрез ресурсите, необходими за изграждане/надграждане, и през времето, необходимо за обработка на тези ресурси. Защо, по дяволите, има нужда от ограничени строители и експоненциално увеличаване на времето за изграждане? Този вид функция превръща страхотните игри в токсични машини за пари за допамин.
Пипалата ви от кричъра със симбалите продължават да заздравяват всеки път и това е измама, за да се опитате да накарате хората да се откажат от яростта. Така че поправете го веднага😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕.
Има сериозна грешка след последната актуализация. Когато съм далеч от играта, роботите събират само част от ресурсите и дори не цялото количество. По-точно 506 кехлибар, 270 алуминий, 194 желязо и 42 сребро за 9 часа за последните няколко дни! Поправете моля!
Deep Town: Idle Mining Tycoon Stratégiai játékok lznc
Това е доста хубава игра, но не и такава, която да се играе дълго време. Най-добре е да се играе на кратки, периодични серии, за да извлечете максимума от напредъка си. Като цяло обаче самата игра има много очарователен стил на изкуство и историята, след като стигнете до нея, е примамлива. Единствената причина, поради която не гласувам 5 звезди, се дължи на привидно произволните необходими ресурси за надграждане на вашата тренировка и диалогът е малко google translate-y тук и там. Освен това, солидна мобилна игра.
Първите няколко шефа минаха безпроблемно, но когато стигнах до началния началник на желязото, не можах да нанеса никакви щети и има диалог на MC, който казва „има нещо по-добро да направим“ и когато се опитах да надстроя панела си казва, че имам нужда от нож от обсидиан (обикновено се прави в сграда за бижута), но няма рецепта за изработка на ножа от обсидиан в сградата за бижута. Можете ли да направите рецептата за изработка на ножа от обсидиан?
Продължавайте да се срива на реклами след актуализация. Не може да претендира за сандък или да използва никакво усилване. Поправете го моля!
Наистина добра игра
Deep Town: Fábrica Minera Estrategia zmim
Super Brawl Universe অ্যাকশন nmry